Går du i tankarna på
att byta fönster?

Då har du kommit helt rätt! Vi på Carpcon är proffs på fönster. Vi kan stoltsera med många nöjda kunder runt om i Sverige. Här får du den hjälpen du behöver för att välja rätt fönster för ditt hem och dina personliga behov.

Enkelt , precis som det ska vara!

Prata med våra fönsterspecialister från Carpcon och få svar på dina funderingar. Vi tar även fram en kostnadsfri offert. 

Simon Kallin

063-554 15 55

Fredrik Hägglund

060-606 68 80

Bli kontaktad av oss!

Lämna dina kontaktuppgifter så ringer en
fönsterspecialist och hjälper dig vidare.

DRUTEX

Prisvärd och av hög kvalité

IGLO LIGHT

Snygg design med smal karm och båge. Gör att du får maximalt ljusinsläpp.Passar bland annat ypperligt till gamla byggnader med höga och smala fönster

IGLO 5 CLASSIC

Utmärkt funktionalitet, hög värmeisolering i kombination med modern design och elegans. Vilket gör detta fönster till vårt mest populära fönster.

IGLO ENERGY

Idealt för dig som vill få maximalt energisparande och perfekt lösning för passivhus. Enastående parametrar för luftgenomsläpp, vattentäthet & vindmotstånd.
Det här kan vi

Vi på Carpcon är proffs på fönster. Våra kvalitativa fönster från Drutex är anpassningsbara med både form och storlek. Vi hjälper dig med monteringen på ett enkelt och smidigt sätt. Boka ditt hembesök idag! Om du känner att PVC är rätt fönster för dig. Ja, då kommer en vi till det bästa, priset! Inget slår priset, det lovar vi. 

Våra fönster – DRUTEX​

Durtex är marknadsledande av alla fönstertillverkare. Vi är därför stolta auktoriserade återförsäljare av Drutexfönster i Sverige. Som har Europas mest populära PVC fönster. Läs mer om företaget på deras hemsida: www.drutex.eu

Varför ska jag välja PVC?

Det finns många anledningar till varför du bör välja underhållsfria PVC fönster när du står inför ditt fönsterbyte. Fönster i PVC har bättre isoleringsförmåga än vanliga träfönster. Genom att du väljer den här typen av fönster så kommer du minska din energiförbrukning åtskilligt. På grund av att du minimerar värmesvinn inifrån och samtidigt försvinner onödigt drag utifrån. PVC fönster har även fördelen att de håller längre än traditionella träfönster och har minimalt underhåll. Allt du behöver göra för att hålla ett PVC fönster i gott skick är att hålla det rent och smörja gängorna på insidan någon gång med några års mellanrum. Ytterligare en anledning till varför du bör välja underhållsfria PVC fönster är tack vare dess goda brandsäkerhet. PVC fönster är värmebeständiga, vilket innebär att dessa fönsterkarmar inte tar eld förrän vid riktigt höga temperaturer, till skillnad från de träkarmar som traditionella fönster har.

Om du vill få fönster i trä eller aluminium så har vi det också.

Säg bara till, så tar vi fram ett förslag enligt dina önskemål.

Fördelar med PVC

Du som funderar på att byta till PVC fönster kan göra det med gott samvete. PVC fönster har nämligen många fördelar. Först och främst är de underhållsfria, vilket innebär att du slipper slipa ner och måla om dem, som du vanligtvis måste göra med traditionella träfönster med några års mellanrum. I den här sortens fönster utgör PVC plast huvudmaterialet i ramen och karmen, i stället för trä vilket gör fönstret mer beständigt. Det förträffliga med detta material är därför att det klarar sig väl mot yttre påverkan som fukt, sol, salt från havet, luft eller röta. En annan fördel värd att uppmärksamma är att PVC fönster är betydligt mer prisvärda än vad trä- och aluminiumfönster är. Detta är fördelar som hela Europa under lång tid har uppskattat och nu även Sverige och Norden.

Priset

Om du nu känner att PVC är rätt fönster för dig. Ja, då kommer en vi till det bästa – priset! Inget slår priset – det lovar vi. Boka ditt kostnadsfria besök och få ett offertförslag redan idag!

Montering av dina fönster

CARPCON erbjuder, förutom försäljning, även smidigt fönsterbyte med montering av dina nya fönster. Vilket är den perfekta helhetslösningen. Vi är med hela vägen från första hembesöket till leverans och montering och slutresultat. Kan det bli bättre?!

Dessutom har du förstås 30 % (ROT) på hela arbetskostnaden.

Boka ditt hembesök

Fyll i formuläret så återkopplar vi så snart vi kan.

Alla våra hembesök är givetvis helt kostnadsfria.