Företagskund

Tjänster

Byggnadsnickeri, måleri, hel entreprenad

Kontakt

Tveka inte kontakta oss

Våra Tjänster​

Byggnadsnickeri, måleri, hel entreprenad

Våra Projekt

Byggnadsnickeri, måleri, hel entreprenad

Tidigare samarbetspartners

Om CarpCon

Vi utföra alla typer av större byggnationer. Har du en fastighet som behöver ny fasad, målning, nya fönster, snickeriarbeten etc. CARPCON ansvara för hela entreprenaden från planering till färdigt resultat. Ta kontakt med oss och berätta vad du behöver hjälp med.

Trygghet
Vi arbetar för att våra projekt ska ledas av trygghet och en tydlig dialog. Därför har vi en organisation med korta beslutsvägar där vi ser till samtliga parters intressen. Det leder till lyckade projekt och nöjda kunder.

Flexibilitet
Med våra samarbetspartner kan vi organisera oss från stora till mindre projekt med kort varsel.

 
Nytänkande
Vi arbetar med flera nationaliteter där vi plockar de yrkeskunnigaste personalen för varje unikt projekt och detta gör att vi kan klara stora projekt som kräver många olika discipliner och yrkesroller men ändå bibehålla korta byggnadstider. 


Rena byggen
Vi eftersträvar rena byggen och rena arbetsplatser. Detta åstadkommer vi med bra och effektiv planering samt projektgenomgång med alla inblandade parter innan byggstart.

CARPCON
Carpcon har slutfört hundratals olika byggprojekt och vi arbetar kontinuerligt med att tillhandahålla byggnadstjänster av hög kvalitet. Omfattning av projekt har utökats och omfattar nu fullständiga husrenoveringar, inglasningar, garagebyggnation och kompletta husbyggen. Vi har också slutfört många restaurang- och hotellrenoveringar/ombyggnationer.

Som ett ledande snickeriföretag i Västernorrland tillhandahåller vi hög kvalitet, professionell och pålitlig men ändå prisvärd service till privata och kommersiella kunder.

Är du intresserad av att jobba med oss?

Fyll i samtliga uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Vår affärsidé.

Vår affärsidé bygger på att förse privatpersoner och företag med kostnadseffektiva och kompetenta resurser samt material under en begränsad eller längre period. Vår erfarenhet möjliggör en trygghet för våra kunder i form av tillgänglighet, rätt resurser och till rätt pris.

Boka ditt hembesök

Fyll i formuläret så återkopplar vi så snart vi kan.

Alla våra hembesök är givetvis helt kostnadsfria.